Voor wie

< Terug naar homepage

Stadslab CuPuDo is er voor iedereen die Tilburg een warm hart toedraagt en die met cultuur actief wil vormgeven aan de ruimte die we allemaal gebruiken: het publieke domein. Je hoeft geen professionele kunstenaar te zijn om culturele voorstellen doen. Het belangrijkste is dat je een plek wilt verbeteren of mooier maken - en dat je daar ideeën voor hebt.

Samen met CuPuDo wordt gekeken of het idee nog versterking kan gebruiken. Zijn daar anderen bij nodig, een kunstenaar wellicht? Zijn er partijen of personen die ook iets zien in het idee? Wie hebben er belang bij de realisatie: een buurtbewoner, ondernemer of winkelier, een instelling?

De belangrijkste deelnemer aan het stadslab ben je zelf, betrokken Tilburger met een passie voor cultuur en een gevoel voor wat er nodig is op een plek.

Om een idee te geven van de diversiteit van partijen die bij CuPuDo aankloppen: mensen met ideeën voor milieu en klimaat, urban artists, mensen uit zorg- en sociale instellingen, wijkregisseurs, kunstenaars, buurthuizen etcetera.

Alle ideeën worden omarmd, waarbij we ook hopen op ideeën voor het Stadsbos en de Reeshof!